Zoutkamp naar De Waterwolf

Route

De tocht van Zoutkamp naar De Waterwolf bij Electra gaat door een uniek deel van het Reitdiep. De meanderende rivier ligt in dit traject tussen twee bruggen, die op dat moment gesloten zijn voor scheepvaart. Langs de route kunt u bij warm weer de schotse hooglanders in het water zien grazen.

Start en finish

Een half uur voor de start gaat het inschrijfbureau open. Er is geen omkleed gelegenheid binnen. Vooraf kunt u zich melden bij het startbureau. Daar wordt een chip-polsbandje verstrekt en wordt uw aanwezigheid afgevinkt.
Er is koffie en thee, fruit en koek aanwezig. Dit wordt door de organisatie aangeboden.
Bij de finish wordt u uit geklokt. De tijden en uitslagen zullen op de website gepubliceerd worden. Het polsbandje wordt daar weer ingenomen.
Er wordt bij de finish gezorgd voor drinken en een vullende snack na deze mooie tocht!

Reglementen

Lees voor u zich inschrijft eerst de informatie voor uw deelname. Hierin staat bijvoorbeeld dat alle deelnemers verplicht zijn met een zwemboei te zwemmen.

Veiligheid

Bij elke zwemtocht hechten wij veel waarde aan veiligheid onderweg. Niet alleen door het verplicht stellen van boeien voor de zwemmers, maar ook door altijd een EHBO team paraat te hebben en meerdere boten die de zwemmers begeleiden gedurende het traject. Alle deelnemers worden gescand bij het vertrekken en bij de finish, zodat wij weten dat iedereen gefinisht is. uiteraard houden wij de weersvoorspellingen in de gaten. mocht het nodig zijn om een route andersom te zwemmen of te verplaatsen, qua locatie of qua tijd, dan zullen wij dat doen.

Categorieën

Bij iedere zwemtocht zijn de zwemmers verdeeld onder een viertal categorieën, te weten dames senioren, heren senioren, dames junioren, heren Junior is hij of zij die in 2021 niet ouder is dan 16 jaar.

Vervoer


Bij de startlocaties is beperkt parkeergelegenheid. Bij de inschrijving is het mogelijk om bagage in een aanhanger te deponeren. Deze zal naar de finishlocatie gebracht worden. Deelnemers dienen zelf zorg te dragen voor vervoer terug naar de startlocatie indien de auto daar geparkeerd staat.

Inschrijving


Type toegangskaart Prijs Winkelmandje
Zoutkamp naar de Waterwolf €11,50

Registratie open vanaf: 01-05-2021

Race day: 09-06-2021 Race start time: 19:00

Race end day: 09-06-2021

afstand: 5.51km

Organisator: Stichting 40Mijl

Locatie: Restaurant ZK86

plaats: Reitdiepskade 1

plaats: 9974 PJ Zoutkamp

Meer informatie: Link to event

registratie: Direct inschrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven