Achieving the Impossible

Cover Achieving the Impossible Pugh
Title: Achieving the Impossible
Genre:
Publisher:
Published: 2010
Een inspirerend verhaal over avontuur en prestaties van een internationaal erkende duur zwemmer en milieu ambassadeur.Lewis Gordon Pugh vertelt over zijn met actie doorspekte leven, inclusief zijn SAS trainingstijd en het zwemmen op de Noordpool.Hij gebruikt voorbeelden uit zijn eigen leven om te laten zien hoe wij allemaal onze doelen kunnen bereiken.

Lewis Pugh gaat tot het uiterste. Als voorvechter van de oceaan en pionier zwemmer is hij op de meest ontoegankelijke plekken ter wereld geweest. Hij heeft zijn lichaam door onvoorstelbaar moeilijke omstandigheden heen gestuurd, de energie benut die voortkomt uit het overwinnen van buitengewone kansen en het omgezet in brandstof voor zijn motiverende vuur.

Lewis studeerde rechten aan de Universiteit van Kaapstad en de Universiteit van Cambridge en werkte daarna een aantal jaren als maritiem advocaat in Londen. In 2003 vertrok hij om zijn droom te volgen: onze oceanen beschermen.
Hij is de enige persoon die een lange marathonswim in elke oceaan van de wereld heeft voltooid. In 2007 nam hij als eerste een duik in het ijskoude water van de Noordpool. In 2010 zwom hij over een gletsjermeer op de Mount Everest om de aandacht te vestigen op de smeltende gletsjers in de Himalaya.

Tot op heden heeft hij meer gezwommen rond beroemde bezienswaardigheden dan enige andere zwemmer in de geschiedenis. Zijn missie: bewustwording creëren over de kwetsbaarheid van onze oceanen en hun belang voor de mensheid.

Lewis levendige vertelstijl maakt hem een ​​populaire spreker in het openbaar. Zijn toespraak op het Business Innovation Forum werd uitgeroepen tot een van de 7 meest inspirerende video’s op het web”. Vele miljoenen mensen hebben zijn TED-talks bekeken, en talloze anderen volgden hem op BBC, Good Morning America, CNN, Jon Stewart, National Geographic, Sky News, Al Jazeera, Jay Leno en meer. Zijn autobiografie “Achieving the Impossible” is een bestseller en werd gekozen voor Oprah’s exclusieve boekenlijst.

Zijn onderscheidingen omvatten de hoogste onderscheidingen van Frankrijk en Zuid-Afrika, evenals de Freedom of the City of London. In 2010 noemde het World Economic Forum hem een ​​Young Global Leader vanwege zijn “potentieel om bij te dragen aan het vormgeven van de toekomst van de wereld door middel van inspirerend leiderschap.”